ManşetYurtiçi

Yurttaş soruyor? Ve yanıt bekliyor

Türkiye cumhuriyeti baki kalacak ve Türk gençleri himayesinde olacak diyerek sözlerime başlamak isterim.

Ülkemizde ve dünyada görülen covid-19 virüsü işletmecileri ve işçileri büyük oranda zarara uğratmıştır. Devletimiz işçi ve işverenler olarak çekilen sıkıntıdan dolayı maddi ve manevi yönde olumsuz etkilemiştir. Hak savunucuları hayata tozpembe bakan kişiler inlerine çekilmiş veya görevlerinden istifa etmişlerdir. Döviz inişli kalkışlı med cezir yaşarken işçiler geri planda kalıp hep işverenleri göz önünde bulunduranlar seçim zamanı işçilere destek verenlerdir.
Asgari ücret söz konusudur.
Çay simit hesabı yapanlar, kuru ekmek hesabına düşmüşlerdir. Peynir, zeytin hesabı yapanlar bilmelidirler ki peynir fiyatı et fiyatına çıkmıştır. Bir koli yumurta ise tavuğa bedeldir !!

Nerde sizin Adaletiniz?
Nerde sizin Halkçılığınız?
Nerde sizin İyiliğiniz?
Nerde sizin Milliyetçiliğiniz?
Nerde sizin Kalkınmanız?

Cevap verin Türk halkı bu cevapların sorusunu bekliyor.
İşçiler artık evlerinde huzursuz çocukları ise gelecek kaygısı ile büyümek istemiyor. Yaşanılabilir bir ortam Türk milletinin ve Türk gençlerinin hakkıdır.
Bugün tablet dağıtan yarın faturadan pay topluyor. Alın para pul sizin olsun fakat yaşanılabilir bir ortam sunmak bu kadar zor değil. Suriyeli mültecilere harcanan maddi desteği Milletimize harcansa bugün eğitimde, teknolojide, sanayide Türk gençlerini görecektiniz fakat siz savaştan kaçan nargile sevdalısı bir mülteci akınının yatırımlarını tercih ettiniz.

Cevap verin Türk milleti bu soruların cevabını sizden bekliyor…


Yurttaş Mehmet Solak

Dirim Gazetesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyicinizi kapatarak tekrar deneyin.