Manşet

Gençlerbirliği İle Galatasaray 98. Randevuda

Galatasaray, Süper Lig’de oynayacağı Gençlerbirliği ile ligde 98. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan müsabakalarda sarı-kırmızılıların 53’e 23’lük galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Süper Lig’in 39. haftasında Galatasaray, yarın saat 20.30’da Eryaman Stadyumu’nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, ligde geride kalan haftalarda 22 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyetle aldığı 72 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Başkent ekibi ise 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 19 mağlubiyet sonucunda topladığı 35 puanla 20. sırada yer alıyor.
Zirve takibini sürdüren Galatasaray, lider Beşiktaş’ın 6 puan, ikinci Fenerbahçe’nin de 1 puan gerisinde. Başkent deplasmanından galip ayrılmak isteyen sarı-kırmızılı takım, gelecek hafta evinde oynayacağı Beşiktaş derbisine de moralli gitmek istiyor.

Gençlerbirliği – Galatasaray mücadelesini hakem Halis Özkahya’nın yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını İlker Takpak ve İbrahim Bozbey yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mustafa Kürşad Filiz olacak. İstanbul bölgesi hakemi olan Halis Özkahya, Süper Lig’de 265 maç yönetti. Bu maçların 114’ünü ev sahibi, 78’ini ise deplasman takımları kazandı. 73 maç ise berabere sona erdi. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maçı da Halis Özkahya yönetmişti.

İHA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyicinizi kapatarak tekrar deneyin.