ManşetYurtiçi

Yurt Genelinde Sıcaklıklar Düşüyor

Ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının bugünden itibaren kuzey ve iç kesimlerde azalacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı bugünden itibaren yurt genelinde azalmaya başlayacak hafta sonunda mevsim normallerine dönecek. Bazı bölgelerde yağış görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verdiği verilere göre, bugün yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Akdeniz’in Toroslar mevkii ile Adana’nın kuzey ve doğusu, Antalya’nın kuzeydoğu çevreleri, Isparta’nın güneydoğusu, Osmaniye, Hatay kıyıları ve Kahramanmaraş’ın batısının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısı

Yağışların, Düzce, Zonguldak, Bartın, Rize, Giresun ve Artvin çevreleri ile Trabzon’un doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

İstanbul’da sağanak bekleniyor

Marmara Bölgesi’nde parçalı yer yer çok bulutlu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa ve Bilecik çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.

Yurt Genelinde sıcaklıkların düşmesi öngörülüyor

Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, yarından itibaren mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyicinizi kapatarak tekrar deneyin.