ManşetSiyaset

CHP’den Azerbaycan ordusuna 2 tır dolusu yardım gitti

CHP Genel Merkezin talimatıyla, Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın da katkılarıyla, Azerbaycan ordusuna 2 tır insani ihtiyaç ve gıda malzemelerinin bulunduğu yardımı Nahçivan’a ulaştırdı.

CHP’nin saha yetkilisi Gökşen Anıl Ulukuş “Çok şükürler olsun ki iki devlet tek millet olduğumuz Azerbaycan devleti topraklarını işgalden kurtardı. Bu zaferin asıl mimarları Mübariz İbrahimov gibi, Ramil Seferov gibi cesaret timsali kahramanlarımızdır. Biliyoruz ki Azerbaycan’ın zaferleri için bu bir son değil başlangıç olacak. Bu yolda şehit olanlara Allahtan rahmet, Gazi olanlarımıza kolaylık diliyoruz. Biz genel başkanımız sayın Kılıçdaroğlu’nun talimatları ve sayın Mansur Yavaş’ın çalışmaları ile bugün bu yardımları getirdik. Partimizin ve devletimizin kurucusu, ulu Önder Atatürk’ün de dediği gibi “Azerbaycan’ın sevinci sevincimiz, kederi kederimizdir.” dedi.

Faaliyetin gerçekleşmesinde sahada çalışan Kemal Ege Arolat ve Yavuz Kütük de Azerbaycan ordusunu zaferleri dolayısıyla tebrik ettiler.

Dirim Gazetesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyicinizi kapatarak tekrar deneyin.