EğitimFoto GaleriGenelGündemKöşe YazılarıManşetSiyasetTürk DünyasıVideo Galeri

Nigar ÖGEDAY Yazdı: ”Cinsiyetsiz ve Kimliksiz Bir Toplum İçin Neler Mümkün?”

Farkında mısınız? Ey erkekler? “Kadın hakları” adı altında aslında sizi aşağılıyorlar. Güçlü, asıl, savaşçı, iradeli Türk erkeğine operasyon yapılıyor. Tüm erkekler aynıdır ifadesi altında atamız, abimiz, evladımız olan erkeklere karsı “Erkeklik Soykırımı” yapılıyor. (Bunu özelikle TV’ler boy gösteren yorumcular, avukatları, sanatçılar, psikologlar, akademisyenler yapıyor)

1980 yılarında dünyada saha araştırması yapan (sosyolojik araştırmalar) yapan yabancı ajanlar Türk erkeğine güvenin yüksek olduğunu görür görmez kılıbık operasyonuna başladı. Önce kadın hakları adı altında saygısız bir kadın kitlesi oluşturdular. Ve bunu genellikle dizilerle eve soktular. Arkasınca bir nafaka enkazı hazırladılar. Ve kılıbık, kadınından korkan bir Türk erkeği ortaya çıkardılar. Baktılar onunla olmuyor, sapık, tacizci ve vahşi bir Türk erkeği görüntüsü yaratmaya geçtiler. Aynı şey kadınlarımız içinde yapılır. Erkekleri bitirip kadınlarımızın hafif kadın görüntüsünü uygulamaya sokacaklar. (Son yıllar gündüz kuşağı programlarına kocasın, çocuğun bırakıp evli erkeklerle giden kadınları boşuna çıkarmıyorlar) .

O ise Türk kadını gücünü erkeklerden, Erkeklerde kadınlarımızdan alır. Şahsen ben güçlü olmağı, korkusuz olmayı dik duruşlu babamdan, Karabağ savaşcısı kardeşimden ve sonrada eşimden aldım. Unutmayın güçlü erkeğin kızı güçlü, ezik erkeğin kızı ezik. Ezik kadının eşi ezik, güçlü kadının eşi güçlü olur. Yani kadınla erkek var bir birin yüceltir. Kadın erkek isterse bir birini küçültür.

Bugün bir el var gücüyle Türk erkeğin sapık, hasta, tacizci, cahil göstermeye calışıyor. Medyada sosyal medyada kadınların başının örtüsü, eteğiyle ilgili yazılan saçma sapan yazılarda buna hizmet ediyor. Biri kadının kısa eteğinden rahatsız olurken diğeri de kadının göremediği beden çizgilerin zorla açtırıp görme pesindedir. Yani bildiğiniz ikisi de ahlaksızlığa girer. Zamanında atası, abisi ve eşi tarafından ezilenlerde buna zıplayıp özlediği güçlü kadın rolü oynuyor. Sapık, hasta, zayıf bazı erkeklerde kendi açığını kapatmak için buna destek verir.
Bu oyuna gelmeyin efendiler ve hanımlar.

Emin olun bizim erkeklerden de hanımlardan da iyisi yok. Kiminse babası, eşi, oğlu, qardası sapıktır diye bu iğrençliği bizim şerefli Türk erkeğine kimse genelleme yapamaz. Aynı şey kadınlarımız içinde geçerlidir. Unutmayın namus, ahlak Türkün yasalarında ilk sırada gelir. Türkün töresinde kızını namuslu bir sülaleyle evlendir, soyunu sopunu ahlaksızlara, değersizlere dayama diyor atalarımız. Çünkü Türkler tek kız alıp kız vermezdiler. ayni zamanda aile alır, aileye karışırdı.
Türk kadını kadınlığıyla değil, hep kendi kişiliğiyle önde olup. Binlerce senedir tarihin her sayfasında Türk kadınının izi var. Unutmayın atalarımız savaşa gittiğinde obaları kadınına kızına emanet ederdi.

Maalesef bütün bunlar yok edildi. Evlenenler ailelerle ilişkileri kestiler. Kızlarımıza “kadın hakları” adı altında saygısızlık öğrettiler. Bir sözle say say bitmez. Ama sonuncu aşağılığı yapıyorlar. Babamız, eşimiz, kardeşimiz, oğlumuz olan erkeklere sapık damgası vurarak son mührü atıyorlar. 60 yaş üzeri dedelere potansiyel sapık damgası vuruyorlar. Dedeler korkusundan torununu öpemez oldu. Gelini sapık deyip, şikâyette bulunur diye. Ne yazık ki, bu iğrençliği aklı başında olanlarda imza atıyor. Yad unsurlar, eşcinsellik, ahlaksızlık evimize değer olarak sokulur. Değerlerimiz ise gözümüzün içine baka baka yok ediliyor.

Durun lütfen…

Nigar ÖGEDAY

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyicinizi kapatarak tekrar deneyin.