AsyaDünyaGenelGündemKöşe YazılarıManşetSiyasetTürk Dünyası

Onur BEYHAN Yazdı: BU SAVAŞ GERÇEKLER İLE YALANLARIN SAVAŞI

Nevruz Bayramı deyince bölücü takımının milli bayramı sanan, sarı kırmızı yeşil renkleri PKK renkleri bilen Anadolu Türkleri, sanki her ulusal yortuya sahip çıkmış gibi “Nardugan olsaydı her eski Türk kültürünü İslam sonrası gelenekler içine kattığımız gibi onu da kutlardık.” diyor.
Kimi Nardugan, kimi Çille / Çile” kimi Şaxta Baba / Soğuk Ata diyor bugüne.

Bir yılda 4 tane döngü var.

Bu döngüler Türkler için önemli. Çünkü Türkler Gök ile her zaman iletişimde olan mistik bir toplum. Hatta Sirius’tan yeryüzüne düşen Gök İnsanıdır Türkler.
Bu konuyla ilgili de ama kaynaklarımızda yok diyeceksiniz.
Siz Türk tarihini İslam öncesi ve İslam sonrası gibi yapay bir ayrım ile ayırdığınız sürece, her şeyi geleneksel İslam’a göre kategorize ettiğiniz sürece hiçbir yere varamayacağımızı anlamış olduk.

Teoloji alanında yıllardır çalışma yapan okuma yapan biri olarak söylüyorum; Türk Ekini, Uygarlığı, Dili, Mitleri o kadar engin ki, içine girdikçe hayranlık duyuyorum. Ancak, her durumda günümüz İslam İnancı ile ortak yanları da bulmakla birlikte, İslam ile ayrı ve ilgili olmayan yanlarını da öğreniyorum.

Birini diğerine kurban vermiyorum.
Rica ediyorum siz de okuma yaparken araştırırken ön yargı ile bunu yapmayın.

Ondan sonra birileri gibi unutturulan özel günlerimizi anımsatmaya çalışan değil, yok etmeye çalışan olursunuz.

Bir düşünce konusu da benden!

Türkçe ilk dildir, Güneş ☀️ Dilidir, yeryüzüne uygarlığı getiren Türklerdir, Türklük İnsanlık demek, Türk, İnsan demektir.

Ancak Bugün Türkiye’de kendisine Aydın ve Tarihçi diyenler “”Geçmiş Çalışmaları” yapanlar, Dilciler, Mu Kıtası, Güneş Dil Teorisi ve Türk Tarih Tezi gibi son derece önemli çalışmaları ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gerçekleştirdiği Türk Devriminin, bize verdiği en önemli armağanları, günün şartlarına bağlı Avrupalıların batıcı tezlerine karşı geliştirilmeye çalışılan, bütünüyle tepkisel, aşırıya kaçılmış, temelsiz kuramlar olarak adlandırıyorlar. O dönemde İspanya’da İtalya’da ve Almanya’da ortaya çıkan aşırı milliyetçiliğe tepki olarak bu kuramlar geliştirilmiş yalanını da on yıllar içerisinde topluma inandırdılar. Kendilerine Aydın diyen bu karanlık kimseler ulusun genetik belleğinin tam tersine çalıştılar.

Bugün onlar için verilen süre doldu gerçekler gün gibi çarşaf çarşaf ortaya çıkıyor.

Dibe çöküş’ten sonra insanlar şifalanacak, gerçekler çağına girdiğimiz için hiçbir gerçek gizli kalmayacak!

Sahte aydınların çağı kapanacak!

Gerçekten Aydınlanacağımız Gün yakındır!

Onur Beyhan

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyicinizi kapatarak tekrar deneyin.