Onur Beyhan Kanal 34’de yayınlanan Gülşad ile Günce programına damgasını vurdu

Dirim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Onur Beyhan, 18 Aralık Cuma akşamı Kanal 34’de yayınlanan Gülşad ile Günce programına konuk oldu.

Türk Dünyasının konu alındığı programa Beyhan damgasını vurdu.

Gülşad İbrahim’in nazik sunumuyla süslenen program’da Türkiye’nin bölgesindeki etkisinden, Çevre coğrafyalarda yaşayan Türk topluluklarının Türkiye hakkındaki düşüncelerinin de konu alındığı programda Beyhan’ın sahada bizzat yaşadığı ve deneyimlediği anılarını da paylaşmasıyla daha da coşkun ve akıcı hale geldi.

İstanbul’dan yayın yapan ve kaliteli programlarıyla ön plana çıkan Kanal 34’ün böyle yararlı bir program yapmasından ötürü de Beyhan programın başında sözüne başlarken Gülşad İbrahim’e teşekkür etti.

Sosyal medya ve teknolojinin yararlı kullanımı hakkında da dipnot geçen Beyhan’ın programdaki son sözleri günün özeti gibiydi. Beyhan sözünü bitirirken şunları kaydett:

‘Biz bu bölgedeyiz ya, coğrafya kaderdir ya, o halde bu bölgenin talihini de Türk milleti belirleyecektir diyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene.’

dedikten sonra son temennisini dile getirdi: ‘ Son sözüm! Türk ulusunun Türk dünyasının birliğini diliyorum. Her nerede bir Türk varsa Altaylarda, Kafkaslarda, Balkanlarda ve daha sayamadığım bütün kardeşlerime esenlikler diliyorum. Tanrı Türk’e yar olsun, Türk’ün özü var olsun.’

Dirim Gazetesi

Exit mobile version