AvrupaGenelKöşe YazılarıManşetSiyaset

Lütfullah Kaleli Yazdı ”PAZARLIK”

Yüz yılın pazarlığı, geçmekte olduğumuz süreçte devam ediyor. PKK ve HDP, yüz yılın intikamını alacağız diyor, siyasal iktidar Yunanistan’ın Türkleri katletmesini kutluyor, Kemal ağa ABD’de hamburger yerken, gezerken, kimlerle neyin pazarlığını yaptı, İngiltere’de, kimlerle neyin ön görüşmesi gerçekleşti, Kandilde resmi PKK önderliği yapanlar, seçimlere müdahil olup yönlendirme yapıyorlar, siyasal iktidardan engelleme girişimi yok.

                Devletimizin kurucusuna ithafen, Mustafa Kemal Atatürk’ün itleri diye resmen haykırılacak, Devlet yetkilileri seslerini çıkaramayacak, Teröristler yüz yıllık sistemi değiştireceklerini söylüyorlar, adalet bakanlığının –savcıların harekete geçtiğini ben duymadım.

                Siyasal iktidar, devlet erkini kullanmadığı sürece başarıya ulaşmakta oldukça zorlanacaktır. İlk akla gelen acaba siyasal iktidar devir teslim törenine mi hazırlanıyor. Ortalık o kadar toz duman ki hainler bile ortalıkta kahraman kostümü ile dolaşıyor.

                Yurt dışında ise: Ukrayna askerleri kur’an yakıyor bizim siyasal İslamcılardan ses yok. Danimarka’da ise; Türk bayrağı ve Kur’an takılıyor- Fransa’da, PKK’lı teröristlere onur madalyası veriliyor, Almanya’da temsilciliğimize giden yollar kesiliyor, Alman devleti seyrediyor. Bizden henüz bir tepki gelmedi galiba.ABD’liler Suriye’de teröristlerle halay çekiyor, pazarlamacı siyasilerden bir tepki yok.

                Ermenistan’da milli maç sırasında, İstiklal marşımız yuhalanıyor, Yunanistan’da seçimle ilgili büyük bir heyecan ve beklenti mevcut. Hani işimiz aşımız kimseden sorulmazdı. Şimdiye kadar hiçbir seçimde dış ve iç müdahale bu kadar aleni yapılmamıştı.

                İş bu müdahalelerle ilgili derhal çok yönlü soruşturmalar açılmalı, işbirlikçileri cezalandırma yoluna gidilmelidir. İleride tarih, birçok kimseyi hain ilan edecektir. Osmanlı dönemindeki devşirmeler gibi; örneğin Nemrut Mustafa ve benzerleri.

                Bir kısım siyasetçiler, Gorbaçov’un rolünü çok benimsemişler gibi görünüyor, Kimin malını kime veriyorsun! Neymiş özerklik verecekmişsin, Neymiş savunma sanayine dokunacakmış! Sizi, yedi sülalenizi toprağa (sandığa)gömecek, çok vatan evladının olduğundan şüpheniz olmasın. Siyasal cinayetler, iddialarınız sizlerin art niyetini örtmeye yetmeyecektir.

                Türkiye Cumhuriyeti devletinin, yerleşik sistemlerinin, gücü heveslerinizi kursağınıza tıkayacağından asla şüpheniz olmasın. Ülkemizi Kanla irfanla kurduk, hayali söylemlere feda edemeyiz.

                Şu unutulmamalıdır ki, İçimizdeki ve dışımızdaki düşmanlarla yapılan pazarlıklar ve ortaya çıkışlar, söylemler yakın ve uzak gelecekte bir anlam ifade etmeyecektir. Benim burada yazamadığım duygularım elbette anlaşılacaktır.  Birde bu tür pazarlıkları kendi vicdanınızda sizlerde yorumlar mısınız?

Söz kemale erdi.,  “Arife tarif gerekmez”’ Benim Yüce Türk ulusumun hikmetleri her türden hilenin çok üstündedir. Ve hileleri tarih boyunca boşa çıkarmıştır..

                Görklü Çalap’ımızın görkemli selamları, Yurdumuz aleyhine her türlü pazarlığı bozan, karşı önlem alanların üzerine olsun vesselam.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyicinizi kapatarak tekrar deneyin.