Lütfullah Kaleli Yazdı: ”ÖPÜLESİ BAYRAĞIM”

 Bayrağıma göz diken-kötü gözle bakanlar çoğaldı-pervasızlaştı.  “Sana benim gözümle bakmayanın gözünü oyacağım- seni selamlamadan uçan kuşun yuvasını bozacağım.”  Şimdi kötü gözlüleri işaret eden basından birkaç seçme sıralayacağım.

    İsveç’i NATO ya alacaklarmış.S400leri ABD’yi tatmin edecek şekilde çözeceklermiş. ABD ile savunma işbirliğine gideceklermiş. Suriye ve Irak’tan askerleri çekeceklermiş. ABD VE TERÖR. Ateist gazetelerde Aksa istismarı.

                O İsveç ki, devlet daireleri önüne PKK paçavrası asıyor, Ülkemize ambargo uyguluyor, suçluları iade etmiyor. Teröristleri finanse ediyor-koruyor. Yahu arkadaş sen şehit analarından mı ,yanasın, yoksa ülkemin düşmanlarında mı yanasın.

                S400leri işe yaramaz hale getirip, ülkemizi ne ile savunacaksın. O ABD ki; ülkemizi bölüp yok edeceğini açıkça söylüyor, eylemsel olarak ta iş başında. Sen bağımsızlığımıza son vermek mi istiyorsun. Birde Savunma işbirliğine gidecekmişsin. Tıpkı MARŞAL yardımını kabul edip ülkemi Haçlılar karşısında maymuna çevirenler gibi.

                Suriye ve Iraktan askerlerimizi çekecekmişsin. ABD binlerce kilometreden gelip Irak ve Suriye’yi mahvedip sömürürken sen ne yapıyorsun! Askerlerle deniz kenarında piknik mi yapacaksın. Oralardaki çatışmaların ülkeme sıçramasını nasıl önleyeceksin! Çiçekler arasında poz vererek mi önleyeceksin. Veya ben Aleviyim mi direk engel olacaksın!

                Birde bölücü ve ateist gazetelerde Filistin ve mescidi Aksa istismarına başladılar. Din sömürücüleri yetmedi birde siz mi çıktınız.

                Tüm siyasilere derim ki! ABD, dünyanın yasa tanımaz en büyük teröristidir. Tüm teröristlerle stratejik ortaktır. Bölgemizin yakınından-uzağından kovulmadıkça- içinden bölünmedikçe hem bize hem de dünyaya rahat yoktur.         

                Geçmişimizde olduğu gibi, bu gün de tüm emperyalistleri yenecek, sürecek güçteyiz ve süreriz de! Yalnız; İzmir’in kanımızla sulanmış sokaklarında, her yerinde Haçlıların sembolü olan haç kimilerinin boynunda kimilerinin parmağında sıkça görülür oldu.O haçları bulundukları yerden koparıp atacak – İstanbul’da ayaklar altına alınan camilerimizi ayağa kaldıracak bir güce, hem de siyasi bir  güce, acil ihtiyacımız var. Haydi bakalım muhafazakarlar- dindar geçinenler nerdesiniz açın ağzınızı, çıkın ortaya da sevinelim. Yoksa sizlere de ne deneceğini tahmin edersiniz.

                İçimizdeki ve dışımızdaki düşmanlarımıza, vurdumduymazlara derim ki, şanlı Türk bayrağına selam durun-önünde eğilin. Yoksa sürüleceğiniz- yenileceğiniz-kem gözlerinizin oyulacağı-yuvalarınızın bozulacağı günler belki yarın! Belki de yarından da yakın.

                Görklü Çalap’ımızın görkemli selamları; şanlı Türk bayrağını sevgi ile, saygı ile öpen ve önünde eğilenlerin, düşmanlarımıza haddini bildirmeye hazırlananların üzerine olsun vesselam.

                                                                                                                               

LÜTFULLAH KALELİ

Exit mobile version