Lütfullah Kaleli Yazdı: ”AYAR VERMEK”

   Cumhurbaşkanı, konuşmasında PKK’nın muhalif siyasetçilere ayar verdiğini, diğer bir deyişle tehdit ettiğini söyledi. Bir başka gazete ise; Millet ittifakının ardında FETÖ ve PKK var diyor.

                Bu toz duman içinde millet ittifakı zorunlu askerliği kaldıracağını söylüyor. Yurt savunmasını öpücükle mi yapacaksınız. Veya LGBT yemi vereceksiniz. Millet ittifakı ABD elçisinin, AKP iftarına katılmadığını, kendilerine ilgi gösterdiğini öğünerek söylüyor. ABD sizler aracılığı ile ne elde etmek istiyor.

                PKK ya 205lik obüsler verilirken dışişleri ne yapıyor, PKKY’ya verilen ABD yardımlarının ne kadarı imha edildi. Süleymaniye’de uyarı ateşi açılan PKK VE ABD konyovuna dair ABD li yetkililer Türk devletini tehdit ederken Bizim evlere şenlik siyasetçilerimiz Büyük elçinin kuyruğuna dolanıyor. Acaba niye.

                Cumhur ittifakına bağlı siyasetçiler; pembe laflar altında TBMM de PKK ya meşruiyet kazandırmak için, PKK ile özerklik müzakerelerini yapacaklarını beyan ediyorlar. Gazi mecliste, bu haltın yenebileceğini söylemek bile büyük bir iş!

                İran ise; Millet, ittifakı ortaklarından Saadet partisine, isteğini bildirmiş. Suriye’den çekilin. Ne cevap vereceklerini merakla bekliyorum.

                Millet ittifakının ardında, PKK ve FETÖ olduğu iddialarını bir kısım siyasiler iddia ediyorlar. Cumhuriyet savcıları acaba ne iş yapıyorlar, neden soruşturma açmıyorlar. Siyasal iktidar, açıkça, PKK uzantısı olduğunu söylediği, Hakkında kapatma davası bulunan, HDP ye, ne hakla milyonlarca liranın verilmesine ses çıkarmaz! Bir tülü anlamıyorum.

                Bugün Millet ittifakı üyelerine ayar veren PKK, yarın iktidar mensuplarına ayar verirse ne yapılacak, Nasıl önlem alınacak. Bu konuda seçimlere katılacak tüm partilerin görüşlerini açıklamasını bir seçmen olarak talep ediyorum.

KYK yurtları otele dönüşecekmiş. Disiplin diye bir şey olmayacakmış. Acaba pembe yurtlar ne işe yaracak. Bilen varsa bir adım öne çıksın.

Evet, ortada bir sofra var, sofrada yenecek şey devletimizin varlığı, ulusumuzun her şeyi. Bu Sofranın Halil İbrahim sofrası olmadığı belli- Kurtlar sofrası hiç değil, Olsa, Olsa Sevr sofrası olabilir. Çünkü söylenenler, peşinde koşulan şeyler, Sevr mütarekesinde olanlara o kadar benziyor ki; örneğin: ordunun terhisi, yurdun parçalanması- mandacılık gibi. Tek fark eskiden bunu düşmanlarımız dikte ettiriyorlardı şimdi ise; sözde yurttaşlarımız olan siyasiler.

İleride bu seçimler, çok sorgulanacağa benziyor. Kimler ne için seçilmek istiyor- seçilecekleri kimler seçtirmek istiyor. Önümüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz.

Laf kemale erdi. Görkü Çalap’ımızın görkemli selamları, İç ve dış düşmanlarımızın vereceği ayarları bozan- İç ve dış düşmanlarımıza haddini bildiren- Tam bağımsız- düşmanlarımızın müdahale edemediği seçimleri yapmaya çalışan, tüm yurttaşlarımızın üzerine olsun vesselam.

                                                                                                                          LÜTFULLAH KALELİ

Exit mobile version