Manşet

Rusya’nın ABD Büyükelçisi Antonov, Washington’dan Ayrıldı

ABD Başkanı Joe Biden’ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e “katil” demesinin ardından ABD ile ilişkilerin yeniden değerlendirilmesi için Moskova’ya çağırılan Rusya’nın Washington Büyükelçisi Anatoly Antonov Washington’dan ayrıldı.

ABD Başkanı Joe Biden’ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e “katil” demesi ile iki ülke arasında başlayan gerginlik devam ediyor. Biden’ın kullandığı ifadelerin ardından ABD ile ilişkilerin yeniden değerlendirilmesi için Moskova’ya çağırılan Rusya’nın Washington Büyükelçisi Anatoly Antonov, Washington’dan ayrıldı.

Rus medyasına yansıyan haberlere göre, Antonov, Rusya saati ile 20.10’da büyükelçilik konutundan ayrılarak New York’a hareket etti. Antonov’un, Rus Aeroflot Hava Yolları’nın tarifeli uçağıyla gece saatlerinde New York’tan ayrılması ve sabah saatlerinde Moskova’ya ulaşması bekleniyor.

Antonov, Moskova’ya geldikten sonra Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile istişarelerde bulunacak. Görüşmelerde Rusya-ABD arasında gerilen ilişkiler ele alınacak.

İHA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyicinizi kapatarak tekrar deneyin.