ManşetSiyasetTürk Dünyası

Kuzey Kıbrıs’ı Resmi Olarak Türk Cumhuriyetleri Arasında Göreceğimize İnanıyoruz

Darıca Gençler Birliği’nin yönetiminde olmuş, kulübün bir dönem başkanlığını yapmış,  Azerbaycan asıllı iş adamı Rauf Babacan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile görüştü. E.Tatarın makamında ağırladığı misafirler arasında olan R.Babacanla görüş hakkında fikirlerini bölüştük. 

Azerbaycanlı iş adamı, Rauf Babacanın E. Tatarla gerçekleşen görüş ile ilgili düşüncelerini aldık. Konuşmasında görüşün yüksek seviyede geçtiğini kaydeden Babacan üzerinde durulan konular hakkında da bilgilerini bölüştü. Görüş zamanı Kıbrısın Türk dünyası için öneminden, Turan Konseyine bir an önce katılmasından, Türk cumhuriyyetleri arasında ilişkilerin genişlemesinden, ülkeler arasında düzenlenen spor müsabakalarının öneminden konuşulduğunu kaydetti.

Babacan aynı zamanda, “Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyyeti seferimizde bizleri Cumhurbaşkanlığı makamında ağırlayan Sn. CUMHURBAŞKANI ERSİN TATAR Beyefendiye derin minnetdarlığımızı bildiriyoruz. TURAN birliyinin ayrılmaz parçası olan  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini İnşallah en yakın zamanda Türk Cumhuriyyetleri sırasında resmi olarak göreceğimize inanıyoruz.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyicinizi kapatarak tekrar deneyin.