Manşet

PTT ile Katar İş Birliğiyle Kurulan ‘turkishsouq.com’ Üzerinden Tüm Dünya Alışveriş Yapabilecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, “Bu platform üzerinden İngiltere’den İtalya’ya, İsveç’ten Portekiz’e, Rusya’dan Avustralya’ya, Kanada’dan Brezilya’ya kadar 47 farklı ülkeye ürün ihraç edilir hale gelinmiştir.” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye-Katar e-Ticaret İşbirliği Projesi kapsamında Katar Postası CEO’su Faleh Al Naemi‘yi makamında kabul etti.

Türkiye ve Katar arasındaki köklü dostluk, kardeşlik ve iş birliği bağlarının hem ülkeler hem de bölge istikrarı açısından değerli ve önemli olduğunu vurgulayan Karaismailoğlu, gerek haberleşmenin gerekse ulaştırmanın, insanların hayati ihtiyaçlarını karşılamada ne derece önemli olduğunu bir kez daha ortaya koyan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde, Türkiye ve Katar’ın, ilişkilerini daha da güçlendirerek sürdürmesinin herkesi mutlu ettiğini söyledi.

Karaismailoğlu, çalışmalar neticesinde kurulan “turkishsouq” (Turkishsuk) platformuyla binlerce Türk ürününün Katar halkının hizmetine sunulduğunu belirterek, ülkeler arasındaki somut iş birliği alanlarına bir yenisinin eklendiğini ifade etti.

AA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyicinizi kapatarak tekrar deneyin.