AsyaManşetOrtadoğuSiyasetTeknoloji

İran, güçlü füzelerle donanmış yeni yeraltı kıyı üssünü açıkladı: VİDEO

BEYRUT, LÜBNAN (12:40) – Cuma günü, İran Devrim Muhafızları Birliği, İran’ın güneyindeki Körfez kıyısındaki bir yeraltı füze üssünü ortaya çıkardı.

Bir RT muhabirine göre Devrim Muhafızları Deniz Kuvvetleri’nin üssü, Devrim Muhafızları Komutanı Tümgeneral Hüseyin Salami’nin huzurunda ortaya çıktı.

Salami, üssün açılışında şunları söyledi: “Mantığımız, İran’ın toprak bütünlüğünü ve bağımsızlığını savunmak ve gücümüzü güçlendirmek … Düşmanımız, İran mantığının gücünü, güç mantığını benimsediği için reddediyor

“İran’ın, düşmanın hegemonyasını ve planlarını dayatmasını önlemek için savunma ve saldırı caydırıcılık yeteneklerini geliştirmekten başka seçeneği yok” dedi. “Bu üs, donanmaya ait stratejik füzelerin yanı sıra tesislerimizden biri. pedleri başlatın. “

İran Muhafızları’nın komutanı, “Füze üssü birkaç kilometrelik bir uzunluğa sahiptir ve donanmamız bu üslerin büyük bir kısmına sahiptir … bunlar kıyı ve deniz savaşlarında kullanılan en gelişmiş füzeler arasındadır.”

Üssün yüzlerce kilometre menzile sahip hassas füzeler içerdiğini belirten Devrim Muhafızları kuvvetlerinin acil operasyonlara hazır olduğunu vurguladı.

Salami, “Kuvvetlerimiz, düşmanın tehditlerini bebeklik döneminde ortadan kaldırabilir” diye ekledi.

almasdarnews

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyicinizi kapatarak tekrar deneyin.