Manşet

Emirates Havayolları Personele COVID Aşıları Sunuyor

Dubai havayolu Emirates, öncelikli olarak kabin ekibine, pilotlara ve diğer operasyon personeline verilen COVID-19 hastalığına karşı çalışanlara aşı vermeye başladı .

Eyalet taşıyıcı yönetimi, küresel aşılamanın seyahat endüstrisi için her türlü iyileşmenin anahtarı olduğunu söylüyor ve aşılar geniş ölçekte yayılırsa bu yıl gerçekleşebileceğine inanıyorlar.

Ana şirket olan Emirates Group, aşıların Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki tüm personeline sunulduğunu söyledi.

Havaalanı hizmetleri şirketi Dnata’yı da içeren grup, dünya çapında yaklaşık 80.000 kişiyi istihdam ediyor.

Pfizer-BioNTech aşısını ve Çin Ulusal İlaç Grubu (Sinopharm) tarafından geliştirilen ve BAE’de halihazırda bazı grupların önceliklendirildiği halka açık olan başka bir aşıyı sunduğunu söyledi.

Emirates Havayolları, küresel seyahat endüstrisini yok eden uluslararası sınır kapamalarına karşı yumuşayabilecek bir iç pazara sahip değil.

BAE yetkilileri, halkı ilk kez bu ay günde 3.000’i aşan yeni enfeksiyonlarla aşı olmaya teşvik ediyor. Körfez eyaleti, ilk çeyrekte kabaca 9 milyon nüfusunun% 50’den fazlasını aşılamayı hedefliyor.

En yoğun turizm sezonunda denizaşırı ziyaretçi akını gören Dubai’de çoğu koronavirüs kısıtlaması kaldırıldı ve diğer yerlerdeki hükümetler yeni kilitlemeler getirdi.

MEM

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyicinizi kapatarak tekrar deneyin.