AB, Suriye Dışişleri Bakanına Yaptırım Uyguluyor

Avrupa Birliği, Suriye dışişleri bakanına, göreve atanmasının ardından yaptırımlar getirdi . Faisal Mekdad, Cuma günü Avrupa Konseyi’nin aldığı kararın ardından, Suriye rejimine uygulanan AB yaptırım ve kısıtlamalar listesine eklendi. Şu anda bir seyahat yasağına tabi ve mal varlığını donduruyor.

Selefi Velid Muallim en sonra devralan bakana karşı alınan önlemler ölüm Kasım ayında, 289. AB yaptırımları hedeflediği kişilerin sayısı getiriyor son örneğini , Suriye rejiminin aynı ayında oldu yaptırım bloğun zaman sekiz yeni atanan bakanlar listelendi.

Yaptırımlar, rejime bağlı şirketlerin, işletmelerin, bireylerin ve diğer kuruluşların operasyonel yeteneklerini ve uluslararası erişimini ve sivillerin öldürülmesi gibi savaş suçlarını sınırlamaktadır.

Bununla birlikte, bu tür uluslararası önlemlere rağmen, Esad rejimi ve dünya çapındaki bağlı kuruluşları, uluslararası narkotik kaçakçılığı, denizaşırı paravan şirketlerin kullanımı , açık deniz vergi cennetleri ve tümü Şam’a fon sağlayan geniş bir iş ağı yoluyla uzun süredir bunları

MEM

Exit mobile version