Manşet

TMB TV Yeni Genel Müdürü Amil İsmayılov Oldu

Türk Müzik Birliği olarak bilinen ve 2009 yılından itibaren uydu yayını ile varlığına devam eden TMB TV’nın yeni Genel Müdürü TürkAz Şirketler Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Amil İsmayılov oldu.

Yeni yayın döneminde TMB TV iş adamı Amil İsmayılov’a emanet edilirken kadroda da köklü değişikliğe gidildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Genel Müdür İsmayılov: “Allah nasip ederse bundan sonraki meslek kariyerinize TMB TV Genel Müdürü olarak devam edeceğiz. Kadrolarımız güçlü isimler kattık. Televizyonumuz şu anda Türksat 3A ve Azerspace-1 uydusundan, KabloTV’den ve D-Smart’tan takip edilebilmektedir. Aynı zamanda Rusya’nın Kontinent TV platformunda Horizons 2 uydusunda şifresiz yayın yapmaktadır. Yeni dönemin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. “

Amil İsmayılov Kimdir?

Azerbaycan asıllı iş adamı Amil İsmayılov 30.08.1991 Yılında Azerbaycan’da doğuyor , Azerbaycan Medeniyyet ve İncesanat üniversitesinin yönetmenlik fakültesinden mezun olan İsmayılov . Üniversite zamanında talebe ve gençler teşkilatının başkanlığını yapmışdır. A. İsmayılov ,bu yıllarda bir çok basın ve medya kuruluşlarında gorev almıştır, 2015 yılında Medya company şirketini kurarak Azerbaycan’da M Tiyatrosunu kurmuş bir yılda dört oyun sahneye koyan bu Tiyatro Azerbaycan’da çok büyük başarılara imza atmıştır. Amil İsmayılov bir çok ödüle layık görülmüş.

Azerbaycan’da birden fazla projeleri başarıyla tamamlayan A. İsmayılov günümüzde Türkiye’de TÜRKAZ PLATFORMU ve TürkAz şirketler Gropun Yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.ayni zamanda İNTİSAD VE UESKON kimi önemli STK’larda Yönetim Kurulu üyesidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyicinizi kapatarak tekrar deneyin.